Nieuws

  • Lanxess ziet een nieuwe toekomst voor HPM. Glasvezel op linkeroever en de Capro-keten op rechteroever vormen samen deze afdeling. Lanxess zal HPM verzelfstandigen om zo de mogelijkheden op samenwerkingen op de wereldmarkt te vergroten. De medewerkers van FTA en niet productie-gerelateerde diensten zoals HR, HSEQ & PTSE blijven werkzaam bij LANXESS nv. Onze bezorgdheid is dat alle medewerkers van het huidige LANXESS nv een mooie toekomst verdienen. Samen is de manier. Bekijk hier het pamflet.
  • De shift-compensatietijd van 2021 wordt op het einde van het jaar afgevlakt op 16 uur. De tijd hierboven wordt vermeerderd met de shiftvergoeding en uitbetaald. De resterende tijd krijgt in SAP een andere code (1810) en kan opgenomen worden tot einde februari van volgend jaar. De rest wordt dan weer vermeerderd met de shiftvergoeding en uitbetaald.
  • De budgetten voor jubileum-, afscheidsfeesten en teambuildings die voorzien waren, maar niet konden plaatsvinden vanwege corona, mogen overgedragen worden naar een later moment.
  • Het budget voor de leasefietsen is opgetrokken van € 7000  naar € 8000. Het bedrag voor de accessoires blijft € 500.